Projektledare

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J1119-0561
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi ser att många företag och organisationer idag kämpar med att integrera IT i den affärskritiska verksamheten. Att skapa en digitaliserad verksamhet är ofta nödvändigt, både när det gäller kundfokus och affärsmöjligheter, men även när det gäller hållbarhet. Är du också en av dem som tycker att digitaliseringen går för långsamt? Vi söker just nu projektledare till vårt nyetablerade affärsområde Business Consulting som vi formerat efter uppköpet av Acando.

Dina framtida arbetsuppgifter

Nu finns möjligheten för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projekt- och programledare och vill ha spännande och intressanta uppdrag med koppling till vår digitala affär. Hos oss arbetar du antingen ute hos någon av våra kunder eller så ingår du i något av våra helhetsåtaganden. För att lyckas har du ett verksamhetsperspektiv och kunskaper om hur strategi och mål hos verksamheten realiseras med hjälp av IT.

Våra värderingar Mod, Empati och Tydlighet leder oss inom affärsområdet Business Consulting i vårt arbete med att skapa fortsatt utveckling av en välfungerande och utvecklande arbetsplats. Såväl hos oss själva som i det arbete vi gör ute hos våra kunder. Det är viktigt för oss att även du delar våra värderingar eftersom de genomsyrar de beslut vi fattar och hur vi kommunicerar med varandra. Man kan säga att de definierar vilka vi är, och hur vi förhåller oss till varandra, och de hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen. På så sätt skapar vi en dynamisk arbetsplats där besluten fattas ute i verksamheten.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som brinner för att skapa förbättringar hos din kund. Som konsult behöver du god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet.

•Relevant högskoleutbildning

•Du har minst 3 års erfarenhet som projektledare specifikt, med ansvar för större projekt som fokuserat på att kombinera verksamhet och IT eller annan teknik

•Du har goda erfarenheter av agila metoder

•Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift


Om du dessutom är certifierad enligt någon av modellerna PMI/IPMA/ Prince 2/Scum/SCRUM/ITIL/SAFE tror vi att du kommer ha stor användning av det i din vardag.

Du kommer ges mycket eget ansvar och behöver gilla utmaningar och problemlösning. Eftersom du kommer att vara anställd som konsult, och därmed vara ute på varierande uppdrag hos olika kunder, bör du vara en flexibel person som trivs med att snabbt anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att leda/facilitera workshops.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid:

Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Johansson, kr.johansson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Project Management
  • Leadership

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.