Förändringsledare, Digital Workplace

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1119-0683
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

I den allt mer digitaliserade och globala affärsmarknaden ställs högre krav på organisationer att ge sina medarbetare möjligheter att följa den utvecklingen genom att få förutsättningar att arbeta digitalt och effektivt. En organisations förmåga att anpassa sig till denna förändring blir alltmer avgörande för att kunna locka rätt kompetens samt framtidssäkra sin affär. CGI hjälper sina kunder att lyckas med nödvändiga förflyttningar av den Digitala Arbetsplatsen, ur ett tekniskt så väl som användarmässigt perspektiv.

CGI vässar just nu sitt erbjudande Digital Arbetsplats ytterligare och vi är i behov av dig som vill vara med och leda utvecklingen i rollen som förändringsledare.

Är du en Digital Arbetsplatsexpert, erfaren förändringsledare och sugen på att bygga nytt? Då ska du komma och jobba med oss!

Dina arbetsuppgifter:
I denna roll är du med och bygger upp CGI´s nationella kompetensnätverk, påverkar strategiska beslut samt våra ståndpunkter i rådgivning mot kund. Som förändringsledare har du såklart även en nyckelroll i våra kundleveranser. Du säkerställer att de digitala arbetsplatsprojekten uppnår sina uppsatta mål i tid och enligt budget genom att öka användarnas möjlighet att fullt ut ta till sig och använda de implementerade verktygen.
En förändringsledare fokuserar på användarna i de förändringar av processer, arbetssätt, system, teknologi, roller och organisatorisk struktur som införandet av den nya digitala arbetsplatsen innebär. Ditt primära ansvar är att skapa och implementera förändringsledningsstrategier och planer för att optimera användarens möjligheter att ta till sig och använda de nya verktygen samt minimera motståndet till dem. Som förändringsledare arbetar du för att användarna så snabbt som möjligt tar till sig verktygen, får ett högt kunnande samt ett ultimat användande av den digitala arbetsplatsen.
I rollen som förändringsledare arbetar du ofta nära teknik- och utvecklarteam, i en teamleverans med andra konsulter och/eller hos kund tillsammans kundens anställda.

Mer om rollen:
Du kommer att tillhöra ett energiskt och kompetent team av projektledare, förändringsledare, testledare, kravledare och utvecklare som arbetar i projekt primärt inom området Digital Arbetsplats. Teamet är baserat i Stockholm och tillhör affärsenheten Digital Execution som har en bredd av kompetenser och kunder vilket erbjuder stora möjligheter till att lära av och utveckla varandra. Vi lägger vikt vid att bygga en teamkänsla och ett engagemang samtidigt som vi är måna om att din individuella utveckling. Det möjliggörs bland annat genom att prioritera gemensamma aktiviteter och kunskapsdelning.

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 31/1 2020. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Är det här du?:
För att lyckas i rollen behöver du vara en erfaren förändringsledare och en Digital Arbetsplatsexpert. Ha tekniska kunskaper på övergripande nivå med ett holistiskt perspektiv samt en passion för att följa och testa det senaste inom området. Kompetens att arbeta praktiskt i den digitala arbetsplatsplattformen samtidigt som du har förmågan att förklara, utbilda, visualisera och sprida möjligheterna med den digitala arbetsplatsen. Du är konsultativ och rådgivande, mycket kommunikativ med en fallenhet för att bygga samt upprätthålla positiva och produktiva relationer.

• Du har certifiering i Prosci, Microsoft Service Adoption Specialist och/eller liknande.
• Innehar erfarenhet av projektledarverktyg, -metoder och -processer.
• Är flytande i engelska och svenska, i tal och skrift.

Vill du veta mer?:
För mer information kontakta rekryterande chef Maria Fridén: 072-3962359.

Välkommen med din ansökan!

Skills

  • Microsoft Office
  • Project Management
  • Technical Analysis
  • Change Management
  • Communication (Oral/Written)
  • Microsoft Sharepoint
  • Swedish
  • English
  • Microsoft Office365

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.