Lead Architect, Digital Workplace

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1119-0684
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Är du en digital arbetsplatsexpert, erfaren arkitekt och sugen på att bygga nytt? Då ska du komma och jobba med oss. CGI har möjligheterna och viljan att lyckas med vårt erbjudande inom Digital Arbetsplats men är i behov av dig som vill leda utvecklingen i rollen som ledande arkitekt.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som ansvarig arkitekt innebär att du är en av nyckelpersonerna som bygger upp vårt nationella kompetensnätverk, tar strategiska beslut om områden att vidareutveckla, identifierar eftertraktad kompetens samt ansvarar för att arbeta fram ståndpunkter i rådgivning mot kund.

Du utgör även en viktig del av arbetet i försäljningsprocessen, där du tillsammans med CGI´s säljare och specialister skapar det bästa erbjudandet för den aktuella kunden. I de större leveransprojekten är du dessutom en del av leveransteamet och får då möjlighet att arbeta nära CGI´s erfarna konsulter, såväl som våra kunder.

Du kommer att tillhöra ett energiskt och kompetent team av projektledare, förändringsledare, testledare och kravledare som arbetar i projekt primärt inom området Digital Arbetsplats. Teamet tillhör en affärsenhet med en bredd av kompetenser och kunder vilket erbjuder stora möjligheter till att lära av och utveckla varandra. CGI lägger vikt vid att bygga en teamkänsla och ett engagemang samtidigt som vi är måna om att din individuella utveckling. Det möjliggör vi bland annat genom att prioritera gemensamma aktiviteter och kunskapsdelning.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som ansvarig arkitekt behöver du vara en erfaren digital arbetsplatsarkitekt med en bred teknisk bakgrund och en stor kunskap om aktuella arkitektoniska ramverk. Vidare är du konsultativ och rådgivande gällande framtidens "state of art architecture" och förstår dess direkta koppling till affärsstrategin. Du är uppdaterad på Microsofts och andra plattformars roadmaps och har en proaktiv vision för hur CGI ska lyckas på marknaden. Som person är du mycket kommunikativ och har lätt för att bygga och upprätthålla positiva samt produktiva relationer.

För att komma till din rätt i rollen ser vi gärna att du har följande erfarenheter:

• Kompetensen att kunna arbeta praktiskt i den tekniska plattformen samtidigt som du har förmågan att förklara, utbilda, visualisera och sprida möjligheterna med plattformen både för en teknisk och en icke teknisk publik.
• Certifierad i Azure, PowerShell, InTune, Active Directory och/eller liknande.
• Flytande i engelska och svenska, i tal och skrift.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

För mer information, vänligen kontakta: Maria Fridén, Konsultchef, 072- 396 23 59

Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Sökord: Digital workplace, Modern workplace, Digital arbetsplats, Modern arbetsplats, Lead architect, architect, Ansvarig arkitekt, Ledande arkitekt, Arkitekt, Microsoft Office 365.

Skills

  • Technical Analysis
  • Strategic Thinking
  • Microsoft Sharepoint
  • Solutions Architecture
  • Swedish
  • English
  • Solution Analysis
  • Microsoft Office365

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.