.Net utvecklare, Karlstad

Kategori: Development/Engineering
Stad Karlstad, Värmland , Sverige
Tjänst ID J1119-1229
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare. Är du .NET utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar? Vill du pröva på något nytt och vara med och skapa förändring så är vi klart intressanta för dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Klimatet hos oss präglas av öppenhet, delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom följande områden:
• Kravanalys
• Enhetstest
• Dokumentation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har junior som senior erfarenhet som systemutvecklare inom .NET.
Du har troligen en akademisk utbildning inom informatik eller datavetenskap. För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden.

• .Net utveckling
• Databaser
• Agilt arbetssätt

Meriterande, men ej krav
• Azure
• MVC

Störst vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.
Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Utöver nämnda kunskaper skall du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.
Certifieringar är meriterande.

För mer information, kontakta gärna:
Liselotte Bryngelsson, 0733981855
Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.