Solution Architect, Dynamics 365, Malmö

Kategori: Architecture
Stad Malmö, Skåne , Sverige
Tjänst ID J1119-1732
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Älskar du att analysera komplexa problem, skapa robusta lösningar och vara involverad i flera olika projekt med både nya och befintliga kunder? Vill du ansluta till ett team där just din insats kommer göra stor skillnad och ta ett bredare ansvar för leveransen? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt bli del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som idag arbetar som funktionell lösningsarkitekt inom något av områdena Dynamics 365/AX/CRM. Som lösningsarkitekt kommer du vara en nyckelperson som leder arbetet med och tar fram övergripande lösningsförslag för våra kunder baserade på vår erbjudandeportfölj.

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, affärskonsulter, utvecklare etc. Du är en inspiration för våra juniora medarbetare och du tycker det är roligt att hålla och leda workshops samt möta kunden för att ta fram olika förslag på lösningar, alltid baserat på affärsnytta.

Du kommer att stötta och vara rådgivande för kunderna i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Du har en bakgrund som verksamhetskonsult/applikationskonsult med djupa kunskaper i Microsoft Dynamics 365/AX/CRM.
• Du har mångårig erfarenhet från ERP i komplexa miljöer och brinner för intressanta utmaningar.
Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.


För mer information, kontakta gärna Conny Truedsson, Director Consulting Services, Dynamics:
070 - 5513846, conny.truedsson@cgi.com
Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

Skills

  • Problem Solving/DecisionMaking
  • MS Dynamics CRM
  • Microsoft Dynamics AX

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.