Redovisningskonsult för Raindance ☔🕺 Stockholm & Göteborg

Kategori: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Stad Stockholm, Göteborg,, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1119-2201
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu Dig som vill bli en del av vårt Raindance- team och arbeta som redovisningskonsult hos oss! Affärssystemverksamheten inom CGI står fortsatt stark och vi behöver förstärkning inom Raindance.

Vi är idag ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi Dig som är applikationskonsult med ett fokus inom redovisning till vår konsultgrupp i Stockholm eller Göteborg. Även placering på andra orter kan vara intressant.

Våra kunder kan finnas över hela Sverige. Du kommer att jobba med införande av Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Norden. Raindance olika webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med marknadsplats samt tid och projekt.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Som applikationskonsult hos oss arbetar du både med våra nya lösningar runt ekonomiprocesser och med vidareutveckling hos våra kunder runt om i Sverige. Kunderna finns inom såväl privat näringsliv som offentlig verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som applikations - och redovisningskonsult arbetar Du med både implementering av nya lösningar och med vidareutveckling i befintliga installationer. Arbetet genomförs till stora delar i projektform eller i mindre team.

Dina ansvarsuppgifter omfattar bland annat:
• Förstudie, analys och design.

• Implementering och driftsättning av Raindance.

• Utbildning av användare.

• Rådgivning och verksamhetsutveckling.

• Nära samarbete med vår utveckling- och supportorganisation.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har:
• Djup erfarenhet av redovisning inom offentlig sektor.

• Du har varit redovisningsansvarig eller har arbetet på ett revisionsbolag.

• Kunskap om affärssystem, ekonomiprocesser och flöden, gillar att agera rådgivare och är serviceinriktad.

• Minst 5 års erfarenhet av ekonomi/system inom offentlig eller privat sektor, antingen

som redovisningsansvarig, revisor, ekonom, controller eller liknande.

• Kunskap inom ekonomistyrning och/eller har erfarenhet av modeller och verktyg för

beslutstöd.

• Erfarenhet kring Raindance och/eller andra affärssystem är en fördel.

• Du behärskar svenska flytande, både i tal och i skrift, goda kunskaper i engelska är en fördel.


Utöver goda kunskaper inom ekonomiprocesser och supporterade IT lösningar så känner du starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och kan identifiera möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vill du bli en del av vårt vinnande lag så tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer!
Kontakta gärna Filip Rondal, Konsultchef Raindance Stockholm på filip.rondal@cgi.com, eller 076-860 20 01.
Alternativt Sofia Hellström, Konsultchef Raindance Göteborg, på sofia.hellstrom@cgi.com, eller 076-139 43 22.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-02-20


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.
En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Finance
  • Accounting

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.