Java-konsult, Göteborg

Kategori: Project Management
Stad Göteborg, Västra Götaland, Sverige
Tjänst ID J1219-0612
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu Dig som är Java-konsult till vår enhet Raindance på CGI!

Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem med allt från fakturahantering och budgetering till e-handel. Om du jobbar som Raindance utvecklingskonsult arbetar du tillsammans med våra kunder för att automatisera och effektivisera deras arbete runt ekonomitjänster. Vi har många kunder i den offentliga sektorn där bland annat Raindance e-handelsplattform används för att beställa allt från skolmat till läkemedel. Därför fokuserar vi på att förenkla användarnas arbete, så att sjuksköterskor och skolpersonal kan använda sin expertis till annat än att sitta i administrativa system.

Vi är ett 120-tal medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår nya utvecklingsenhet som fokuserar på kundunik utveckling i från Göteborg. Vi vill ha en driven utvecklare som älskar programmering och gärna provar på nya tekniker och arbetssätt. Vi arbetar testdrivet och skriver ren kod, och hoppas att du också vill göra det.
Som Java-konsult hos oss kommer Du att jobba tillsammans med våra erfarna konsulter och skapa anpassade lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Java-konsult i kundunik utveckling på Raindance kommer du att arbeta tillsammans med våra kunder och affärskonsulter ta fram unika lösningar mot vårt ekonomisystem för att skapa ännu mer nytta. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat att skapa kundunika integrationer mot externa system, nya anpassade appar eller kundunika AI tillämpningar.


• Skriva ren och testad kod, granska andras kod, och bidra till att hela vår lösning har en hög kodkvalitet.

• Arbeta i ett team med utvecklare och konsulter, där alla tar gemensamt ansvar för att designa och implementera lösningar mot vårat ekonomisystem.

• Du bidrar till en sund teknisk arkitektur för våra kundunika produkter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker Dig som har erfarenhet av programmering och drivs av att jobba tillsammans med våra kunder. Vi arbetar agilt med stöd av Scrum och har ett tätt samarbeta mellan våra produktutvecklings team och affärskonsulter. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Vi använder bland annat följande tekniker för våra produkter:
• Java

• SQL Server

• Angular

• Jupiter

• AWS-tjänster

• Solr

• TomEE

• HTML, Javascript och CSS

Har du även erfarenhet av verktyg som JVisualVM, New Relic och XRebel så är det meriterande.
Gillar du testdriven utveckling och är bekant med boken Clean Code så kommer du att passa in perfekt!


Heltid/deltid: Heltid
Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta Jens Axelsson, Produktchef, på 0727-001416.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-31.Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Java
  • SQL Server
  • JPA

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.