Dokumentutvecklare, Stockholm

Kategori: Development/Engineering
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1219-1213
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Just nu är vi på CGI inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med ytterligare en Dokumentutvecklare för arbete med produkterna inom Quadient Inspire.

Vi söker Dig som är intresserad av att utveckla lösningar för dynamisk kundkommunikation via bl.a. print, eFaktura, arkiv, digitala brevlådor och eMail.

Dina framtida arbetsuppgifter

Marknaden för dynamisk digital kommunikation med omvärlden växer och förändras snabbt.

Vill du vara med i ett växande team och uppbyggnaden av en modern tjänst för att möta dessa krav?
Rollen som Dokumentutvecklare är ofta varierande och innebär mycket eget ansvar för planering och genomförande. Arbetet sker mestadels från vår utvecklingsavdelning med placering i Stockholm (Kista alternativt Norsborg).

Vi söker Dig som är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och nyfiken!
Som Dokumentutvecklare kommer du ansvara för olika arbetsuppgifter inom ramen för vår tjänst Document Processing. Främst utveckling av våra kunders transaktions och affärsdokument avseende layout och distribution. Men även vidareutveckling/förbättring av våra tjänster som är baserad på produkterna inom GMC Inspire. Arbetet sker både individuellt och i projekt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Utbildning inom Quadient Inspire är meriterande men inte ett krav.
Om tekniskt intresse och relevant bakgrund/utbildning finns (se mer under meriterande kunskaper nedan) så vidareutbildar CGI i de delar som krävs för rollen.

Vidare söker vi Dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för kunden och/eller tjänsten.
Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.
Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Vidare är du social, utåtriktad och gilla att jobba i grupp med övriga utvecklare.

Kunskaper inom dessa områden är meriterande:
•Quadient Inspire

•.NET, C#

•AFPDS

•XML

•PDF

•HTML

•Excel

•SQL


Heltid/deltid:100%
Placering:Stockholm

För mer information, vänligen kontakta Anne Worminder, Manager Document Processing, på:
anne.worminder@cgi.com, eller 0708 51 50 53.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-02-28

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.


CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.
En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Skills

  • Swedish
  • English

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.