Service Delivery Manager Dynamics 365

Kategori: ERP/CRM/Tools
Stad Stockholm, Stockholm , Sverige
Tjänst ID J1219-1332
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Om du idag arbetar som förvaltningsledare eller projektledare, brinner för att utveckla kundrelationer och vill tillhöra frontlinjen inom Dynamics-världen i Sverige så har vi möjligheten för dig!

I rollen som Service Delivery Manager (SDM) kommer du vara med i den operativa leveransen av våra förvaltningsåtagande samt vara en del i våra kundteam. Du kommer ansvara för ett antal kunder och säkerställa att de förvaltnings- och utvecklingsprojekt vi driver håller hög kvalitet. Du kommer även arbetsleda konsulter som ingår i leveransen vilket såklart ställer krav på att vara duktig på att planera och prioritera.

Du kommer ingå i en gruppering ca 15 personer bestående av både förvaltningsledare och projektledare. CGI är Microsoft Partner of the Year 2019, har flera åtagande-projekt internationellt och består i dagsläget av 220 starka kollegor som arbetar med Dynamics i Sverige.

Axplock av arbetsuppgifter
- Vara operativt ansvarig för förvaltningsåtagande
- Säkerställa kundnöjdhet
- Regelbundet besöka kund och kartlägga deras behov
- Hålla dig i ajour med vad som händer inom Microsoft Dynamics-plattformen.

Är du den vi söker?
Vi vill ha dig som är serviceminded med en förmåga att både vara lyhörd och relationskapande. Du är strukturerad och vet vikten av att både kunna prioritera och delegera. Du gillar att leda andra personer och vet hur man engagerar och motiverar de medarbetare du leder.

Vi ser att du har:
- Tidigare erfarenhet av förvaltnings- eller projektledning av system.

Vi blir särskilt glada om du:
- Tycker det är kul med sälj, affärsutveckling och verksamhetsutveckling.
- Har erfarenhet av Dynamics 365 (FO, CE)
- Har arbetat och vill arbeta med internationella relationer, bolag eller projekt.
- Kan ITIL

Skills

  • Leadership
  • Maintenance/Production Support
  • Customer Service & Support

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.