IT-arkitekt

Kategori: Architecture
Stad Linköping, Norrköping, Jönköping, , Sverige
Tjänst ID J1219-1946
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team i Norrköping, Linköping och Jönkping och vi letar efter dig som idag arbetar som IT-arkitekt. Kanske arbetar du med fokus på en specifik tillämpningsplattform, som t.ex Microsoft Dynamics, eller på en mer generell nivå inom systemutveckling eller systemintegration? Oavsett så har du mångårig erfarenhet från komplexa IT-miljöer och är en driven problemlösare.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som IT-arkitekt arbetar du med förstudier, design, utveckling av nya tjänstepaketeringar, kundanpassningar samt införande av tekniska lösningar i större projekt hos våra kunder. Du får möjlighet att arbeta både med ansvar för befintlig arkitektur såväl som bana väg för ny arkitektur och nya lösningar. Vidare får du skissa på tillämpningar och funktionalitet, både ur ett tekniskt- och verksamhetsperspektiv, som löser våra kunders utmaningar och behov. Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som har en examen inom t ex datateknik, datavetenskap eller systemvetenskap, alternativt har likvärdig kunskap inhämtad från arbetslivet. Du är trygg och senior i din kompetens och vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med, och är gärna certifierad inom, ett eller flera specifika teknologiområden t.ex C# .NET, Microsoft Dynamics, Sharepoint eller Biztalk.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta i team samt vara professionell i konsultrollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete.

Din svenska och engelska är obehindrad i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 31 maj. Frågor besvaras av Carin Lindström, carin.lindstrom@cgi.com.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.