Javautvecklare

Kategori: Development/Engineering
Stad Linköping, Norrköping, Jönköping, , Sverige
Tjänst ID J1219-1973
Anställningsform: Full Time

Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi javautvecklare till våra kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som javautvecklare kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

I vårt team värdesätter vi engagemang och ambition och vi tycker att det är viktigt att du vill vara med och bidra till teamets gemensamma framgång. Vi tycker också att det är viktigt att du får möjlighet till kompetens- och karriärutveckling, vilket vi erbjuder genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar samt att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.


• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system.
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund.
• Dokumentation i olika former.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som javautvecklare söker vi dig som har ett stort teknikintresse och är redo för att gå vidare i din utveckling. Du har några års erfarenhet från javautveckling och är van att arbeta med C#, Visual Studio och databaser. Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap.


Omfattning: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping eller Jönköping

För mer information, vänligen kontakta: Mårten Jacobsson, Director Consulting Services, marten.jacobsson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 29 februari.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Skills

  • Java
  • C#

Vad du kan förvänta dig av oss

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.