Primära flikar

Om du söker en utmanande och dynamisk arbetsplats där dina erfarenheter och din kunskap får erkännande och bidrar till företagets framgångar behöver du inte leta längre – CGI är perfekt för dig! Vi tillhandahåller en miljö som gör att du kan utnyttja din fulla potential och nå dina mål. Inom CGI vill vi skapa spännande möjligheter för dig som är nyexaminerad eller har arbetat i högst 2 år, och vill bidra till framtiden på ett av världens största IT-konsult företag.

Programmet

CGIs Talent Program startar 3 september 2018 och sträcker sig över 10 månader. Programmet inleds med gemensam utbildning och introduktion tillsammans med övriga deltagare av programmet. Därefter tar den lokalintroduktionen och utbildningen vid på det CGI kontor där du blir placerad.

Vid fyra tillfällen under CGIs Talent Program träffar du de övriga deltagarna i programmet för erfarenhetsutbyte, gemensamma utbildningar och workshops inom bland annat konsultmässighet, projektledning, trender inom digitalisering och innovation. Däremellan jobbar du som konsult i kundprojekt där du erbjuds specifika utbildningar och där du stöttas av en senior kollega / buddie.

Ansökningsperiod

Vår ansökningsperiod till CGI Talent Program 2018 är stängd. Nästa ansökningsperioden öppnar under våren 2019.

Rekryteringsprocess:

1 Ansökan - CV screening - Tester - Intervjuer - Referenser - Erbjudande