Picture of Dani

Etablerad IT ingenjör och digital strateg/marknadsförare som erbjuder över 15 års erfarenhet inom digital analys och strategi, digital marknadsföring och extern kommunikation, webbutveckling/UX design och Projektledning och management, med demonstrerad förmåga att möta företagets mål.

Dani är en självdriven, positiv och ödmjuk ledare som arbete med att ständigt förbättra arbetsmiljön och arbetsmetoderna med nya strategier och teknologier. Dani är också mycket hjälpsam och är alltid glad att dela med sig av sina erfarenheter och strategier med sina kollegor. 

Dani är lätt att samarbeta med och är mycket uppskattad både av kunder och medarbetare och inger stort förtroende i sitt arbete.

Utöver tekniska kunskaper har Dani utmärkta språkkunskaper då han talar och skriver fyra svenska, engelska, spanska och franska flytande.

Dani är en resultatorienterad ledare som inte är rädd för att ta på sig stora projekt, som finner smarta och kreativa lösningar på problem och som anpassar sig till hastigt ändrade miljöer i en hård konkurrerande och snabbt växande IT-bransch.