14 November 2018 - Fackförbunden Unionen delar sedan 15 år ut priserna Guldknappen för mest föräldravänliga arbetsplats, Guldstegen för den arbetsplats där det är enklast ur jämställdhetsperspektiv att göra karriär och Guldpengen för bäst lönesättning ur ett jämställdhetsperspektiv. I år valde ...
Under våren 2019 blev Acando ❤️ CGI = sant. Acando har sedan 2005 drivit ett av marknadens mest populära talangprogram. Vi samlar nu det bästa av två bolag och med kraft av CGI:s storlek och globala leveranskapacitet, kan vi ta ...

Är du redo att ta nästa kliv mot en ny framtid?

När du börjar hos CGI blir du mer än en medarbetare. Du blir en medlem med ett medlemskap utöver det vanliga. Hos oss är du inte bara med och påverkar och bygger framgång.

Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden du är med och skapar. Som ägare är vi extra engagerade i det vi gör. Och det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar oss medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

 


 

Performance

Vår Kultur

Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över. Läs vidare.

CGI Business Consulting, l'entité conseil de CGI

Våra förmåner

Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal vilket garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Läs vidare.

CGI careers - students and new graduates

Lärande och utveckling

Vi strävar efter att skapa en stimulerande miljö där du kan nå din högsta potential genom kontinuerligt lärande, kunskapsutbyte och en innovativ anda som genomsyrar hela verksamheten. Läs vidare.

 


 

visstedu_sjukhus

Våra lösningar används av fler än 1 000 organisationer inom hälso- och sjukvård, som tillsammans hjälper över 195 miljoner människor över hela världen.

Läs mer

visstedu_lon

Våra system hanterar runt en miljon svenska löner varje månad.

Läs mer

visstedu_overgrepp

Genom AI och machine learning hjälper vi Finanskoalitionen att stoppa handeln med övergreppsmaterial på barn.

Läs mer

 


 

Vi finns där du är

Vi finns alltid nära dig och våra kunder – på ett trettiotal platser i Sverige och hundratals i världen. För dig innebär den lokala närvaron att du kan växa och utvecklas på din hemort, i ett företag med globala möjligheter.
 

Hitta ditt närmaste kontor

sverigekartan_cgi