14 November 2018 - Fackförbunden Unionen delar sedan 15 år ut priserna Guldknappen för mest föräldravänliga arbetsplats, Guldstegen för den arbetsplats där det är enklast ur jämställdhetsperspektiv att göra karriär och Guldpengen för bäst lönesättning ur ett jämställdhetsperspektiv. I år valde ...
Under våren 2019 blev Acando ❤️ CGI = sant. Acando har sedan 2005 drivit ett av marknadens mest populära talangprogram. Vi samlar nu det bästa av två bolag och med kraft av CGI:s storlek och globala leveranskapacitet, kan vi ta ...
  • Page

Är du redo att ta nästa kliv mot en ny framtid?

När du börjar hos CGI blir du mer än en medarbetare. Du blir en medlem med ett medlemskap utöver det vanliga. Hos oss är du inte bara med och påverkar och bygger framgång.

Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden du är med och skapar. Som ägare är vi extra engagerade i det vi gör. Och det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar oss medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

 


 

Performance

Vår Kultur

Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över. Läs vidare.

CGI Business Consulting, l'entité conseil de CGI

Våra förmåner

Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal vilket garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Läs vidare.

CGI careers - students and new graduates

Lärande och utveckling

Vi strävar efter att skapa en stimulerande miljö där du kan nå din högsta potential genom kontinuerligt lärande, kunskapsutbyte och en innovativ anda som genomsyrar hela verksamheten. Läs vidare.

 


 

Awards People Careers Medium 2

Vi är bäst tillsammans 

På CGI har vi stor expertis inom många olika områden över hela världen. Tack vare mångfalden av kompetenser kan vi tillsammans utveckla framtidens lösningar. Men vi nöjer oss inte med det vi redan vet. Därför har vi ett starkt fokus på att hela tiden utmana oss själva och varandra. Det är så vi kan fortsätta göra skillnad för oss, för våra kunder och för samhället vi verkar i. 

Posez une question, nos ambassadeurs vous répondent

Vi bygger vår dröm 

CGI har grundats på drömmen om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Genom våra tankar och idéer fortsätter vi att hålla den drömmen levande. Vi bygger inte bara framgång och stolthet. Vi bygger också oss själva. Som kollegor. Som människor. Som visionärer. Och vi får ständigt bevis på hur viktigt det är att hålla våra drömmar levande. 

kunta-ja-kaupunkiympariston-asiakaspaivat-2019

Vi finns alltid nära 

Vi finns alltid nära, där du och våra kunder finns, på ett trettiotal platser i Sverige och hundratals runt jorden, med en unik bredd av verksamheter och med kunder inom många branscher. För kunder är det allt viktigare att finnas nära, och att samtidigt få tillgång till det bästa av det globala CGI. Och för dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv. Hitta ditt närmaste kontor.

 


 

Vad är det bästa med CGI?

På CGI utvecklar du de mest kritiska och spännande digitala tjänsterna. Du har många möjligheter att använda din kompetens och att utvecklas. Viktigast av allt, du kommer att uppleva kollegor som verkligen tycker om att arbeta tillsammans.