Vi på CGI i Östergötland har genom vårt partnerskap med IFS en stor efterfrågan på specialistkompetens inom området hos flera av våra kunder. Därför gör vi nu en strategisk satsning och söker dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och affärssystem.

I vårt team präglas arbetsklimatet av en hjälpsam attityd och prestigelös inställning i en platt organisation. Här får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och stora utvecklingsmöjligheter. Dessutom har vi kul på jobbet!

Just nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för att bygga och utveckla kundrelationer och som arbetar för kundens bästa. Du har någon slags erfarenhet av affärssytem, gärna inom just IFS Applications. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning och ett stort eget driv.


camilla_ifs

Camilla

Jag är Director Consulting Services och ansvarar för en grupp konsulter som arbetar med IFS Applications. Det ligger i min roll att tilldela åtaganden, rekrytera och stödja teammedlemmarnas karriärsutveckling. Mitt uppdrag är att få vårt team att växa och utvecklas i takt med kunders behov.

maria_ifs

Maria

Jag har jobbat på CGI i två år och hela tiden utvecklats inom IFS-området. Jag började som applikationskonsult inom 2nd line support och blev senare involverad mer i projekt. Nu har jag en roll som IT service manager där jag ansvarar för två av de tre installationer av IFS som vi har på supporten.

david_ifs

David

Jag jobbar med systemutveckling inom IFS Applications och har lärt mig massor sedan jag började i teamet i augusti. Här trivs jag riktigt bra och jag tycker det är kul att få jobba med kompetenta kollegor och att ha en stor variation av arbetsuppgifter.

erik_ifs

Erik

Jag jobbar med både systemutveckling av, och interaktionen mot, IFS från olika system. Det jag gillar mest med vårt team är att vi har högt i tak och att vi skrattar mycket. Sedan trivs jag väldigt bra i rollen som systemutvecklare också, med många bollar som ska balanseras, vilket leder till intressanta samtal med verksamheten.