1 Oktober 2018

maria

För fjärde året i rad presenteras årets upplaga av undersökningen Young Professional Attraction Index, YPAI. I år liksom förra året placerar sig CGI bland topp 100 för alla arbetsgivare, men dessutom som nummer 1 i kategorin IT-konsulter.  

Undersökningen, som Academic Work gör i samarbete med Kantar Sifo, baseras på enkäter till 14 000 studenter och akademiker i början av karriären. De har i sin tur rankat arbetsgivare efter tre kriterier: övergripande rykte, upplevd framgång på marknaden och om de vill arbeta där eller inte.

Enligt CGI:s HR-chef Maria Ragnarsson är det ett stort erkännande att CGI både kvalar in på listan som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna hos studenter och akademiker i början av karriären, och även intar förstaplatsen i stenhård konkurrens med branschkollegorna.

I jakten på de mest drivna och ambitiösa talangerna inom IT, är vi oerhört stolta och glada över utmärkelsen att blivit rankad som en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige 2018 och som nummer 1 bland IT-konsultbolag. En utmärkelse som ställer ännu högre krav på oss att bevisa att vi verkligen gör skillnad och att vi ger våra medlemmar möjligheter att utvecklas . Men viktigast av allt att vi tillsammans kan förverkliga våra ambitioner och drömmar om ett framgångsrikt och mycket lönsamt företag", säger Maria Ragnarsson, HR-chef på CGI.

Läs mer om resultatet och undersökningen; https://www.academicwork.se/ypai2018se