CCGI startade programmet SAP Accelerate i augusti 2018, med ”The Intelligent Enterprise” och SAP S/4HANA i fokus. Nu söker vi nya talangfulla konsulter som tillsammans med oss vill förflytta våra kunders verksamheter in i det nya decenniet.

books_icon

Har 1-3 års erfarenhet av SAP

Vi har ett nära samarbete med SAP och arbetar aktivt med kompetensutveckling. Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4HANA, User Experience, Ariba och C/4HANA.

train_icon

Har möjlighet att resa i jobbet

Vi har en spännande resa framför oss där vi blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner.

pig_icon

Är redo att investera i din karriär

För dig som börjar väntar en brant inlärningskurva och du måste vara beredd på att ta ett stort personligt ansvar. 

accelerate_upplagg

I rollen som SAP Accelerate-konsult får du möjlighet att arbeta med stora förändringsprojekt i spännande företag. Du är med och bidrar till att företag effektiviserar sina processer. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära system som genomsyrar hela företaget. Du blir tilldelad en mentor och får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling.